Contacteaza-ne: +40 761 604 538 | E-mail: contact@kaabo.ro

DESPRE NOI

Kaabo este unul din cei mai cunoscuti producatori de vehicule electrice personale din China, care a fost fondat in anul 2013, dupa o lunga perioada de cercetare si dezvoltare in acest domeniu. Trotinetele electrice Kaabo se evidentiaza prin calitatea materialelor din care sunt realizate, dar si prin serviciul de customer care care acopera atat Europa, America, dar si Asia.

Filosofia Kaabo este bazata pe SIGURANTA, CONFORT, PROTECTIA MEDIUL INCONJURATOR SI DESIGN ATRAGATOR, iar misiunea Kaabo este aceea de a oferi utilizatorului un stil de viata inovativ, rapid, dar si cu un design placut.

Kaabo produce trotinete electrice de inalta calitate la preturi avantajoase. Trotinetele electrice Kaabo sunt definite prin rezistenta la uzura si fiabilitate, fiecare model fiind realizat manual si testat indelung pentru a pune la dispozitie cea mai recenta tehnologie. Fie ca vor fi testate pe teren accidentat, fie ca vor fi utilizate pe sosele sau drumuri cu denivelari, trotinetele electrice Kaabo vor intrece la capitolul performanta orice alta trotineta electrica din categoria sa.

KAABO ROMANIA

Cu o experienta de peste 6 ani in domeniul vehiculelor electrice, echipa noastra promoveaza si comercializeaza trotinete electrice de top, cu specificatii tehnice potrivite pentru cei mai pretentiosi utilizatori. 

 Kaabo Romania este importator oficial al producatorului Kaabo. 

Namstare Concept SRL

J40/9024/2016, CUI  RO36265661

Bucuresti, sector 2, Str. Avrig nr 14, sector 2, Bucuresti

Avantajele trotinetelor electrice kaabo

Specificatii