Contacteaza-ne: +40 761 604 538 | E-mail: contact@kaabo.ro

Kaabo Romania este partener EV Check incepand cu martie 2021.

Ce este EV Check?

EV Check este prima platforma 100% romaneasca care permite interogarea a unei baze de date nationale privind istoricului vehiculelor electrice de mici dimensiuni aflate in circulatie. Datele care pot fi interogate permit afisarea informatiilor esentiale. De la reparatii efectuate in service-urile partenere, istoric vanzari, pana la implicarea in accidente, si chiar si imagini.

Cum functioneaza EV Check?

Pentru a putea interoga baza de date EV Check este necesara seria de sasiu a trotinetei electrice Kaabo.

1 Introduceti seria de sasiu in baza de date.

EV CHECK_1

2 Daca acesta se afla in baza de date, veti primi toate informatiile intr-un raport complet despre vehiculul care va intereseaza.

EV Check_raport

3 Daca acesta nu se regaseste in baza de date, veti avea ocazia de a adauga vehiculul electric pentru a beneficia de avantajele platformei.

EV Check_inscrie trotineta electrica

Cum poate ajuta utilizatorii de vehicule electrice?

Concepul EV Check vine atat in ajutorul cumparatorilor, dar si al vanzatorilor de vehicule electrice personale. Oricine poate accesa si interoga gratuit baza de date daca are o serie de sasiu sau de motor.

Stim cu totii cand de important este ca un vehicul electric are nevoie de anumite conditii de depozitare, de incarcare, de menajare a acumulatorului, iar aceste informatii se pot regasi in raportele noastre.

Daca esti cumparator, EV Check te ajuta sa faci cea mai buna alegere, in cunostinta de cauza daca doresti sa achizitionezi un vehicul electrice second-hand.

Daca esti vanzator, ai mai multe sanse sa il vinzi mai repede, oferind cumparatorului informatii detaliate privind istoricul vehiculului.

Platforma se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor care vor sa aiba parte de un plus de siguranta pentru protejarea flotelor (Bolt, Splash, etc)

Inscrie trotineta electrica Kaabo in baza de date EV Check aici.

Orice utilizator isi poate inregistra vehiculul in EV Check completand acest formular. Astfel pune la dispozitie date ce pot fi cautate si analizate la o potentiala vanzare.

In cazul unui furt, utilizatorii sunt sfatuiti sa raporteze catre Politie, insa in paralel pot raporta si catre EV Check incidentul. Sansele ca respectivul vehicul electric sa fie gasit mai repede cresc considerabil intrucat vor fi notificati toti partenerii din segmentul ”Service”, iar trotineta va figura ca si ”FURATA” in platforma.

Partenerii nostri au acces instant pentru a putea verifica istoricul de service si statusul trotinetelor vandute sau ajunse in service din diverse motive tehnice.

Acest serviciu nu pune la dispozitie date cu caracter personal, informatiile care pot fi interogate fiind strict despre vehicule.

Datele pot fi analizate si modificate doar de catre personalul EV Check.

EV check Kaabo