Contacteaza-ne: +40 761 604 538 | E-mail: contact@kaabo.ro

Intrebari frecvente

CARE SUNT MODALITATILE DE PLATA PENTRU ACHIZITIONAREA UNEI TROTINETE ELECTRICE KAABO?

Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct catre firma de curierat sau se poate face in avans, prin transfer bancar in baza unei proforme. Pentru comenzi mai mari de 300 lei, transportul este gratuit.

POT PLATI IN RATE?

Da, avem sistem de plata in rate agreat cu o serie de institutii bancare (Banca Transilvania, Banca Comerciala Romana, BRD Finance, Alpha Bank). Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii la contact@kaabo.ro sau 0761604538.

LIVRATI IN AFARA ROMANIEI?

Pentru moment nu putem onora comenzi in afara Romaniei, in cadrul Uniunii Europene.

CAT DUREAZA LIVRAREA COMENZII?

In Romania comenzile sunt procesate in ordinea primirii. Durata de livrare poate fi intre 24-48 ore de la plasarea comenzii, in functie de curier si zona de livrare. Comenzile din Bucuresti pot fi ridicate direct din showroom.

POT TESTA TROTINETELE ELECTRICE KAABO?

Poti testa trotinetele electrice Kaabo gratuit la showroom in sos. Stefan cel Mare, nr 33. Te rugam sa ne contactezi in prealabil pentru a verifica disponibilitatea modelului dorit si pentru a face o programare la contact@kaabo.ro sau 0761 604 538.

DE UNDE POT ACHIZITIONA TROTINETELE ELECTRICE KAABO?

Trotinetele electrice KAABO pot fi achizitionate de pe site-ul www.kaabo.ro.

CE FEL DE ACUMULATORI FOLOSESC TROTINETELE ELECTRICE KAABO?

Toate modelele de trotinete electrice KAABO folosesc acumulatori litiu-ion care sunt renumiti pentru performanta inalta si impact redus asupra mediului inconjurator. 

CARE ESTE DURATA DE VIATA A ACUMULATORULUI KAABO?

Durata de viata a acumulatorilor folositi de trotinetele electrice KAABO este de aproximativ 500 cicluri de incarcare. Poti extinde semnificativ durata de viata avand grija de aceasta si menajand incarcarile. 

AR TREBUI SA LAS TROTINETA ELECTRICA KAABO SA SE DESCARCE COMPLET INAINTE SA O REINCARC?

Nu. Te rugam sa eviti descarcarea completa a acumulatorului inainte de o noua incarcare. Intotdeauna asigura-te ca este incarcata minim 10%. Daca incarci trotineta electrica constant si nu o lasi descarcata mult timp, vei prelungi semnificativ durata de viata a acumulatorului. 

CAT DE DES AR TREBUI SA INCARC ACUMULATORUL TROTINETEI ELECTRICE KAABO?

Asigura-te ca intotdeauna trotineta electrica este incarcata minim 10%. Este recomandat sa o incarci intre 30-70%. Evita descarcarea completa a acesteia. Poti incarca trotineta electrica chiar si dupa o deplasare scurta. Daca ai efectuat o deplasare mai lunga si doresti sa o incarci, asteapta 30 minute pentru a se raci si apoi pune-o la incarcat. Nu lasa trotineta electrica descarcata mai mult de cateva ore.

Pentru o depozitare mai indelungata, asigura-te ca trotineta electrica este incarcata intre 40-50%. Recomandam incarcarea ei o data la 30 de zile. Descarcarea trotinetei pe o perioada mai lunga de peste 3 luni va dauna duratei de viata si a performantei acumulatorului.

CUM IMI DAU SEAMA DACA ACUMULATORUL ESTE INCARCAT?

Cand LED-ul de pe incarcator devine verde, atunci trotineta este incarcata 100%. Poti verifica nivelul de incarcare de pe display sau verificand in timp real voltajul din setari.

POT SCOATE DE LA INCARCAT TROTINETA ELECTRICA KAABO DACA ACEASTA NU ESTE INCARCATA COMPLET?

Dupa conectarea la incarcator, este recomandat sa lasi sa se incarce complet acumulatorul. Incarcarea neintrerupta este recomandata la fiecare 3 cicluri de incarcare.

CE TREBUIE SA FAC PENTRU A DEPLIA USOR TROTINETA ELECTRICA KAABO?

Trebuie sa ridici ghidonul in pozitie de mers, apoi sa impingi ghidonul spre inainte si apasat cu mana usor levierul de blocare. 

CUM POT ATENUA JOCUL DIN GHIDON? 

Odata pliat, ghidonul are 2 suruburi tip imbus, ce trebuie desfiletate usor (invers acelor de ceasornic), acestea actionand pe post de distantier, eliminand jocul din ghidon. Totodata, in zona de pliere exista un tampon gumat ce trebuie repozitionat sau inlocuit la un anumit interval. 

LA CAT TIMP TREBUIE SA II FAC REVIZIE?

Revizia se recomanda la 500 – 1000km, dar mententanta trebuie efectuata lunar – curatat, degresat, uns partile in miscare.

POT FOLOSI TROTINETA ELECTRICA NOAPTEA?

Conform producatorului, trotineta electrica KAABO nu este echipata corespunzator pentru a fi utilizata noaptea. Recomandam purtarea elementelor reflectorizante si montarea de lumini suplimentare pentru a creste vizibilitatea. Modelul Wolf Warrior este prevazut cu far ce permite utilizarea si pe timp de noapte.

POT MONTA SUPORT DE TELEFON? 

Da. Se pot monta accesorii precum: suport telefon, geanta accesorii, sistem sa (sezut), alarma etc. Vezi intreaga gama de accesorii pe site www.kaabo.ro.

CARE ESTE VITEZA REALA A TROTINETEI ELECTRICE KAABO?

Viteza maxima a trotinetei electrica KAABO depinde de mai multi factori: nivelul de incarcare al acumulatorului, tipul de teren, vant, greutatea utilizatorului. 

DE CE TROTINETELE ELECTRICE KAABO CU MOTOR DIFERIT AU ACEEASI VITEZA?

Puterea motorului nu determina viteza maxima pe care trotineta electrica o poate atinge, ci determina accelerarea si capacitatea de a urca pante si ajuta utilizatorii cu greutate mai mare.

CARE ESTE AUTONOMIA REALA A TROTINETEI ELECTRICE KAABO?

Informatiile tehnice cu privire la autonomie sunt rezultate in urma testelor cu un utilizator de 75kg, pe teren drept, fara vant, viteza de deplasare de 20-25 km/h, pe treapta a doua de viteza. In functie de greutatea utilizatorului, tipul de teren si alti factori, performanta trotinetei electrice poate varia.

CARE ESTE SARCINA MAXIMA PE CARE TROTINETA ELECTRICA KAABO O POATE SUPORTA?  

Toate modelele de trotineta electrica KAABO suporta o greutate de 120kg.

CAT DE BINE POATE URCA TROTINETA ELECTRICA KAABO O PANTA?

Pentru o persoana cu greutate medie, trotineta electrica KAABO poate urca o panta cu inclinare de pana la 10-12 grade (15%), care ar trebui sa fie suficient pentru majoritatea strazilor. Cu cat motorul este mai puternic, cu atat urcarea in panta este mai usoara. Cu cat trotineta (utilizatorul) cantareste mai mult, cu atat urcarea este mai grea. Cu cat rotile sunt mai mari cu atat deplasarea este mai usoara, iar drumul mai confortabil.  Completeaza formularul de aici si vei primi recomandari personalizare de la consultantii nostri.

POT FOLOSI TROTINETA ELECTRICA KAABO IN PLOAIE?

Nu. Nu iti recomandam sa mergi pe ploaie cu trotineta electrica KAABO. Nu iti recomandam ca nivelul apei sa fie mai mare de 4 cm, altfel risti ca apa sa intre la partea electrica. In timpul ploii sau in conditii de asfalt ud, cresc riscurile de accident din cauza terenului alunecos. Cititi in manualul de instructiuni despre alte masuri de siguranta!

POT FOLOSI TROTINETA ELECTRICA KAABO PE ZAPADA?

Anvelopele trotinetelor electrice KAABO nu sunt concepute pentru a fi utilizate pe zapada. Evita sa circuli cu trotineta electrica KAABO pe drumuri alunecoase.

Conform legislatiei din Romania, circulatia cu biciclete sau alte vehicule cu 2 roti pe vreme cu zapada este interzisa. Temperatura minima la care poate fi folosita trotineta electrica KAABO este de 0 grade Celsius. Te rugam sa citesti manualul de instructiuni pentru mai multe informatii!

CUM POT VERIFICA DACA TROTINETA ELECTRICA KAABO ACHIZITIONATA ESTE MODELUL CORECT ALES DUPA SPECIFICATII?

Poti verifica puterea motorului si voltajul urmarind seria inscriptionata pe roata din spate.

Toate partile electrice au acelasi voltaj: motor, acumulator, controller, display. Poti verifica voltajul fiecarei componente verificand caracteristicile tehnice inscrise pe fiecare parte.

Fiecare acumulator KAABO are mentiunea voltajului si capacitatea.

Voltajul acumulatorului se poate schimba in functie de nivelul de incarcare al acestuia. Poti verifica voltajul in timp real pe display. Apasa scurt  On/Off pentru a verifica diferiti parametrii, de la distanta totala parcursa ODO pana la distanta ultimei calatorii, iar apoi Voltajul in timp real V. 

POT SCHIMBA ANVELOPELE PE AER CU ANVELOPE PLINE?

Trotinetele electrice cu anvelope solide au un risc scazut de a face pana, insa nu sunt la fel de confortabile si transmit mai multe vibratii.

Trotinetele electrice KAABO sunt  construite pentru a utiliza cauciucuri cu aer.

Pe site puteti gasi intreaga gama de accesorii.

CUM POT EVITA O PANA?

Majoritatea penelor nu sunt produse de cuie sau obiecte ascutite ajunse in cauciuc. Pana de cauciuc este produsa cel mai adesea de utilizarea defectuasa, de la mersul cu rotile desumflate, viteza excesiva, drumul cu multe obstacole ascutite sau gropi.

Va recomandam sa inspectati regulat starea anvelopelor si presiunea in roti.

Folositi o viteza adecvata pentru deplasari, incetiniti inainte obstacolelor si evitati obstacolele mari.

CARE ESTE POLITICA DE RETUR PENTRU TROTINETELE ELECTRICE KAABO?

Poti anula comanda si poti returna trotineta electrica KAABO in maxim 14 zile de la achizitie in ambalajul original, in aceeasi stare in care a fost livrata. Verifica aici conditiile pentru retur.

TROTINETELE ELECTRICE KAABO AU GARANTIE?

Trotinetele electrice KAABO au garantie 24 luni, iar acumulatorul 6 luni. Pentru persoanele juridice garantia se injumatateste.

Iata aici mai multe informatii despre garantie: Termeni si conditii

TROTINETA ELECTRICA KAABO ARE O PROBLEMA TEHNICA. CE AR TREBUI SA FAC?

Te rugam sa contactezi departamentul de Service: contact@kaabo.ro sau 0761604538.