Contacteaza-ne: +40 761 604 538 | E-mail: contact@kaabo.ro

Modalitati de plata

Poți alege dintre următoarele modalități de plată:

  1. Numerar la livrare (plata ramburs)
  2. Plata online cu cardul tău de debit sau de credit

1. Plata la livrare este cel simplu mod de plată. Nu trebuie decât să ai banii în numerar conform comenzii tale și sa îi înmânezi curierului care asigura livrarea în schimbul produsului comandat.

2. Plata online cu cardul personal sau cu cardul de business, în aceleași condiții de siguranță deplină ca și în cazul tranzacțiilor realizate la bancomat sau în magazine prin plata la POS. 

Plata este procesata prin EuPlatesc.ro, in mod securizat. 

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Clasic si Electron) si MASTERCARD (Mastercard și Maestro) dacă au cod de securitate CVV2 sau CVC2 format, de regulă, din 3 cifre regăsite pe spatele cardului.

Avantajele acestei metode de plată:

  • comoditate și ușurintă în procesul de comandă
  • siguranța plății
  • fără costuri suplimentare
  • poți trimite cadouri unei persoane dragi chiar dacă nu sunteți în același oraș.

CUM poți plăti online cu cardul? 

Pas 1:  In pagina de check-out, selectezi la metoda de plată “Online cu card bancar”  si vei fi indrumat catre pagina EuPlatesc.ro.

Pas 2: Se face redirecționarea pe o legatura securizată pe pagina procesatorului de plăți prin carduri bancare EuPlatesc. Va trebui să introduci în formular numărul cardului, data expirării (ambele informații le găsiți tipărite pe card) codul CVV2/CVC2 și numărul de rate, dacă este cazul. Apoi apeși “Pasul următor”.

Pas 3: După finalizarea comenzii vei primi confirmarea pe pagina procesatorului de carduri bancare, precum și un e-mail de confirmare cu detaliile tranzacției.

Este atat de simplu!